18 April, 2021

Idag lavede jeg en “bodyscan” på mig selv. Siden sidst havde jeg taget 2kg på …


Idag lavede jeg en “bodyscan” på mig selv. Siden sidst havde jeg taget 2kg på og har nu et BMI tæt på 25. Men jeg har også 2,5kg mere muskelmasse i forhold til sidst og er faldet lidt over et procentpoint i fedtprocent 💪🏽 Et godt eksempel på hvordan vægt og BMI alene kan være misvisende og ikke de bedste parametre at fokusere på, når vi snakker sundhed og/eller livsstilsændringer. Jeg husker da jeg var teenager og blev fortalt en “tommelfingerregel” der hed din højde i cm minus 110 = din idealvægt. Det er det værste vrøvl 🤦🏽‍♀️ Og hvor var jeg i mange år træt af ikke at kunne komme ned på 60kg. Selv da jeg var nede på en fedtprocent på 14 vejede jeg ikke 60kg.
Glem vægten og mærk efter istedet. Føl hvordan dit tøj pludselig sidder anderledes, mærk hvordan du har det og se dig selv i spejlet med positive øjne ❤️
#ernæring #sundhed #health #nutrition #healthyliving #bodyscan #fedtprocent #muskler #bmi #vægttab #vægtøgning #muscles #livsstilsændring #bodychange #bodypositivity #kropskærlighed #kropspositiv #fit #instafit #fitfam #fitfamdk #fitliving #happyliving #bikinikrop #morkrop #fitkrop #stærkkrop #beach #summerSource

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir